تشدید نظارت بهداشتی ذبح دام در عید قربان

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبادان از فعالیت گروه های ثابت و سیار تشدید نظارت بهداشتی بر ذبح دام ویژه ایام عید قربان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری اروند رسانه؛ محمد فخری‌زاده گفت: در روز عید سعید قربان نظارت کارشناسان بهداشتی و روحانی ناظر ذبح شرعی بر نذورات مردم در شهرستان آبادان انجام می‌شود و مردم می توانند با مراجعه به این گروه‌ها از سلامت دام مطمئن شوند
به‌ منظور جلوگیری از انتقال بیماری‌ های مشترک بین انسان و دام بخصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو لاشه‌ های دام باید تا ۲۴ ساعت پس از ذبح و آلایشات آن مانند دل، جگر و قلوه دست ‌کم تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری شود تو پس مورد مصرف قرار گیرد.
اداره دامپزشکی شهرستان آبادان در روز عید قربان از ساعت ۶ تا ساعت ۱۴ آماده ارائه خدمات رایگان دامپزشکی است و شهروندان می‌توانند با تماس با شماره ۰۹۱۶۳۱۹۶۰۶۶ خواستار حضور بازرسان بهداشتی و شرعی در محل ذبح باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *