به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اروند رسانه، در نخستین جلسه سال ۱۴۰۲ مجمع مشورتی نظام مسائل استان خوزستان که در محل استانداری این استان با حضور دکتر حمزه صفر بیگی دبیر نظام مسائل کشور؛ دکتر عبداله افرازه شهاوند معاون سیاسی اجتماعی استاندار؛ دکتر احسان عباسپور فرماندار ویژه شهرستان آبادان و مهندس محمدعلی بنی سعید دبیرنظام مسائل استان خوزستان برگزار گردید دبیران شهرستان ها و کمسیون های تخصصی مجمع مشورتی نظام مسائل این استان معارفه شدند.
در این جلسه طی احکامی جداگانه از سوی مهندس محمدعلی بنی سعید دبیرنظام مسائل استان خوزستان؛ با حضور دبیر نظام مسائل کشور و معاون سیاسی استاندار خوزستان، دانیال اسلامی پناه؛ امیدصاحب نژاد؛ محمدرضا یونس زاده؛ رضادیلمی پور؛ سید مجید موسوی؛علی رئیس پور؛ بهمن شکوهی؛ عباس پورعاطف؛ حسن لارتی و علی عبدی طلاوری به ترتیب بعنوان دبیران شهرستان های دزفول، آبادان، خرمشهر، امیدیه، شوش دانیال، رامهرمز، بهبهان، کرخه، ماهشهر و باغملک در محل سال جلسات استانداری معارفه شدند.
همچنین طی احکامی علی معبودی؛ محمدحسن طلاوری؛ محمد بنی سعید؛ فارس نوری و دانیال احمدی به ترتیب بعنوان دبیران کمسیون های حقوقی، اقتصاد و دارایی، انرژی، صنایع و معادن و روابط عمومی معارفه شدند.

لازم به ذکر است در این جلسه احمدرضا یونس زاده بعنوان جانشین دبیر نظام مسائل استان خوزستان منصوب شد.
حمزه صفر بیگی دبیرنظام مسائل کشور در این جلسه در گفتگو با خبرنگار اروند رسانه گفت: نقش آفرینی جوانان در گام دوم انقلاب اسلامی ماموریت این مجمع مشورتی است که در مجلس توسط جوانان متخصص؛ نخبه و متعهد که دغدغه مند مسائل کشور هستند تشکیل و پایه گذاری شده است.
دکتر صفر بیگی افزود: با توجه به فعالیت مجمع مشورتی نظام مسائل کشور در ۴۴۸ شهرستان؛ این مجمع به عنوان یک حلقه میانی بین بدنه مردم و حاکمیت، تمام توان خود را در مطالبهگری علمی و ثمر بخش و رفع مشکلات خرد و کلان مردم و فعلیت بخشیدن به فرصتها و ظرفیتهای موجود به کار خواهد بست و همیشه در کنار مردم خواهد ماند تا موانع و مشکلات حوزه های تخصصی به صورت کاملا علمی توسط نخبگان این مجمع احصا شود.
دکتر عبداله افرازه شهاوند معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت خوبی که در بدنه نیروی نخبگانی نظام مسائل وجود دارد؛ میتوان با استفاده از دیگر مجموعه های علمی و مطالبه گری اهداف این مجمع را به سوی برنامه های کلان و استراتژی های مد نظر پیش برد.
وی ادامه داد: ظرفیت ها چالش ها و پتانسیل هایی که توسط دبیران شهرستانی و متخصصین کمسیون های مختلف شناسایی و واکاوی میشود نیازمند این است که در دبیرخانه استانی این مجمع تجمیع شده و الویت بندی های استان را به بهترین نحوه به مرکز ارائه دهید.