رییس مرکز بهداشت خرمشهر گفت: ۲ هزار و ۶۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از ابتدای طرح تشدید نوروزی تاکنون مورد بازرسی کارشناسان بهداشت محیط خرمشهر قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری اروند رسانه، ابوالمحمد نوذرپور در گفتگوی رسانهای اظهار کرد: در قالب طرح تشدید نوروزی و سلامت رمضان، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت خرمشهر به صورت روزانه و در ۲شیفت صبح و عصر اقدام به نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و صنوف حساس میکنند و در راستای تاکنون سه مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی نیز مهر و موم شدند.
وی با اشاره به اینکه طرح تشدید سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند سال گذشته تاکنون انجام شده و تا ۲۰ فروردین ماه ادامه دارد گفت: در این طرح همچنین ۱۹۲ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف انسانی نیز از چرخه مصرف خارج شد.
نوذرپور بیان کرد: در این بازرسیها علاوه بر آموزش بهداشت فردی به متصدیان، با استفاده از تجهیزات پرتابل مواد غذایی کیفیت مواد غذایی مورد سنجش قرار میگیرد و همچنین بازدید از مراکز عرضه زولبیا و بامیه، آشفروشیها، شیرینی فروشیها نیز به جهت حفظ سلامت همشهریان عزیز در دستور کار بازرسان بهداشتی قرار دارد.
رییس مرکز بهداشت خرمشهر افزود: در این مدت یک هزار و ۸۸ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی، ۱۴ مورد نمونهبرداری مواد غذایی و ارسال به آزمایشگاه، یک هزار و ۲۰۰ مورد سنجش مواد غذایی با وسایل پرتابل، ۱۰۳ مورد نمونهبرداری از آب آشامیدنی، ۷۱ مورد اخطار بهداشتی صادر شده و ۱۰ مورد معرفی به دادگاه از دیگر خدمات انجامشده در طرح تشدید بسیج سلامت نوروزی در این مدت بوده است.
وی گفت: شهروندان عزیز میتوانند درصورت هرگونه شکایت بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ اعلام نمایند تا در اسرع وقت به شکایت مورد نظر رسیدگی شود.