مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از انتقال زوار اربعین حسینی به کشور عراق از مسیر خوزستان از طریق ۲ مرز زمینی و یک مرز دریایی در سالجاری خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری اروند رسانه، مسعود بیات منش عصر شنبه در نشست شورای هماهنگی امور راه و شهرسازی خوزستان که با حضور سردار منصور احمدلو، مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور ایثارگران برگزار شد اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی، وظیفه حمل و نقل و خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی را بر عهده دارد که امسال به صورت زمینی و دریایی انجام میشود.
وی افزود: استان خوزستان افتخار حمل و نقل و میزبانی از زوار اربعین حسینی را بر عهده دارد، در استان خوزستان ۲ مرز زمینی و یک مرز دریایی برای انتقال زوار اربعین حسینی به کشور عراق داریم.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به ضرورت هماهنگی و آمادگی برای برگزاری اربعین باشکوه، اظهار کرد: تمام تلاش خود را برای خدمت رسانی مطلوب به زوار اربعین حسینی انجام میدهیم و از همه ظرفیتهای موجود بهره خواهیم گرفت تا سفری ایمن را برای زوار مهیا کنیم.
وی ادامه داد: کلیه دستگاههای زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی در استان خوزستان با هم افزایی و همگرایی مشغول خدمت به مردم و زوار اربعین حسینی هستند.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به دستگاههای زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی در خوزستان، ادامه داد: ادارهکل حمل و نقل جادهای، ۲ اداره کل راهآهن جنوب و زاگرس، ادارات بنادر امام (ره)، آبادان و خرمشهر، ادارهکل فرودگاهها شامل اهواز و فرودگاه آبادان، ادارهکل هواشناسی، اداره کل آزمایشگاه مکانیک خاک و نمایندگی هواپیمایی هما و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور و در حوزه مسکن و شهرسازی ۲ شهر جدید رامین و شیرین شهر، بانک مسکن و بنیاد مسکن در استان خوزستان فعال هستند.
بیات منش با اشاره به محورهای تردد زوار اربعین حسینی و راهیان نور در استان اظهار کرد: محور اهواز به چذابه از مسیر شهرهای حمیدیه، کوت سید نعیم، سوسنگرد و بستان عبور میکند و به دلیل ترانزیت کالا به کشور عراق و همچنین تردد زوار اربعین حسینی بسیار پر تردد و حائز اهمیت است.
وی افزود: محور اهواز به چذابه به طول ۱۱۵ کیلومتر است و تنها پنج کیلومتر از آن باقیمانده تا به صورت کامل چهار خطه شود، همچنین فرایند چهار خطه کردن ۵۰ درصد از محور اهواز به خرمشهر آغاز شده که طی ۲ تا سه سال آینده به پایان میرسد.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: محور شوش به بستان به طول ۳۶ کیلومتر، دیگر راه دسترسی به مبادی مرزی استان بوده که کار چهار خطه کردن ۱۰ کیلومتر از این مسیر آغاز شده است.
بیات منش ادامه داد: تلاش بر این است تا در آینده به دنبال تأمین منابع مالی خوبی برای این محورها باشیم تا علاوه بر کاهش تصادفات، سفر امنی برای زائران اربعین حسینی فراهم کنیم.
وی اظهار کرد: استان خوزستان با دارا بودن مرزهای زمینی، دریایی و هوایی، مبادی ورودی تأمین کالاهای اساسی و وجود صنایع مختلف، یکی از استراتژیک ترین نقاط کشور بوده به همین دلیل باید در حوزه حمل و نقل از ساختار پویایی بهرهمند باشد.
مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان به حمل و نقل زمینی، هوایی، ریلی و دریایی در استان اشاره کرد و گفت: در حوزه زیرساختهای حمل و نقل، اقدامات خوبی در احداث جادهها و خطوط ریلی، توسعه پایانههای مرزی، فرودگاهها و بنادر استان صورت گرفته و امیدواریم همچنان ادامه داشته باشد.
سه محور اهواز به خرمشهر، اهواز به چذابه و شوش به بستان مسیر تردد زائران اربعین حسینی بوده که هر سه طرح، جزو طرحهای ملی استان به شمار میروند.